Преди и след

А ето няколко снимки от нашата къща – такава, каквато беше и такава, каквато е в момента. Да, има още много за оправяне, но все пак най-необходимите трансформации са налице…

Входната врата

Входната врата. Гледахме да я обезопасим максимално – с парапети, въженца, вратички горе и долу. Т.к. веднага се превърна в любима катерушка..

 

Преди вътре беше празно. Сега – не.

 

Дворът

Дворът. За да добие днешния си вид, бяха извършени следните процедури: изкореняване на храсталаци, подкастряне на клони, изриване на горен пласт от буклуци всякакви, насипване на нова пръст, заравняване, валиране, засяване на трева и поливане всеки ден по два пъти в продължение на два месеца, изваждане на плочки, ремонтиране на шахта, пренареждане, фугиране на плочки, правене на пясъчник и куп други дребни.

Гледайки гореизброените дейности, може би някои от вас си мислят, че сигурно сме луди. Аз няма как да не се съглася.. Но също бих добавила и твърдоглави, а понякога и сговорчиви и безстрашни. Качества, без които също може, но които понякога помагат за извършване на невъзможни неща.

Вашият коментар